Emotional Eating

Målgruppe

Dette er en psykoedukativ workshop med sundhedsfaglig undervisning.

Workshoppen henvender sig til alle med interesse i tilknytning og tilknytningsproblematikker.

Deltagelse er særlig relevant for dig, der er interesseret i at høre mere om begrebet Emotional Eating – hvor mad, ofte uden reel næringsværdi, forbindes med en dyb følelsesmæssige tilfredsstillelse, og hvor mad bruges til selvregulering og beroligelse.

Emotional Eating kan forstås på samme måde som ethvert andet misbrug. Det handler mindre om mad og mere om dysregulering og følelsesmæssig smerte. Derfor indgår ofte en række andre symptomer som eksempelvis stress, ængstelighed, indre uro, vrede, depressivitet, selvkritik, skyld- og skamfølelse samt mangelfulde evner til at udtrykke egne behov og sætte sunde grænser.

Workshoppen er også rettet mod dig, som arbejder  med mennesker, og som gerne vil have mere indsigt i begrebet Emotionel Eating i et tilknytningsteoretisk perspektiv.

Indhold

På workshoppen gennemgår jeg fænomenet Emotional Eating i tilknytningsteoretisk perspektiv og med afsæt i moderne neurovidenskab.

Vi kommer også ind på utryg tilknytning og de familiedynamikker, der kan mediere Emotional Eating og eventuelle andre spiseforstyrrelser.

Workshoppen har primært fokus på:

– Emotional Eating  – kendetegn og markører
– Dysfunktionelle familiedynamikker
– Arousal- og affektregulering
– Misbrugsadfærd og belønningskredsløb

Udbytte

Du vil få mere viden om dig selv, din egen og eventuelt dine klienters udviklingshistorie, og hvordan den kan lede til Emotional Eating.

Du vil blive godt klædt på med nyeste viden indenfor udviklingspsykologi og tilknytningsteori.

Litteratur

Jeg anbefaler dig at læse nogle af de artikler, jeg har på min blog på denne hjemmeside, og hvis der skulle være tid og lyst til det, så min nyeste bog: “Den indre uro”.

Tid og sted

Onsdag d. 12. december 2018 kl. 15-18

A. F. Beyers Vej 1
2720 Vanløse

Antal deltagere op til 10.

Pris, tilmelding og betaling

Prisen er 600 kr.

Beløbet skal indbetales på MobilePay, når jeg har bekræftet din deltagelse.

Tilmelding sker ved at sende en mail til inge@ingeholmaps.dk.

Til tilmeldingen har jeg brug for din adresse og mobilnummer.

Du er først sikret deltagelse, når jeg har modtaget din betaling.

Tilmelding er bindende, og kursusafgiften refunderes kun, hvis kurset aflyses fra min side. Du er velkommen til at give din plads til en anden.