Forfatter

 • Forkert

  Forkert

  Skam, skyld og selvsabotage. Forkert er en bog om skam. Den handler om kronisk skam, også kaldet toksisk skam – det vil sige ekstreme grader af skam, der forhindrer såvel psykisk som fysisk sundhed. Skam blokerer for autentiske kernefølelser, medierer selvsabotage og ødelægger relationer.

  Læs mere

 • Livsfarlig familie

  Livsfarlig familie

  Om følgerne af emotionelt omsorgssvigt i barndommen. Livsfarlig familie er en samlebetegnelse for alle de familiekonstellationer, der kan føre til utryg tilknytning eller traume i barndommen, og som i voksenlivet fortsætter som en kronisk indre uro, der medierer smertefulde symptomer og store udfordringer med at finde ind i harmoniske og bæredygtige relationer.

  Læs mere

 • Den indre uro

  Den indre uro

  Med afsæt i evolutionspsykologi, neurovidenskab og tilknytningsteori vises hvordan traumatisering i de tidlige tilknytningsrelationer påvirker hjerne og nervesystem i form af alvorlig dysregulering. Det kan senere føre til kaskader af symptomer af psykosomatisk karakter – i form af intense smerter, globale indre ubehagstilstande og et generelt dårligere helbred.

  Læs mere

 • Det personlige lederskab

  Det personlige lederskab

  Bogen belyser begrebet det personlige lederskab gennem forskellige udviklingspsykologiske teorier – herunder særligt neuroaffektive, tilknytningsteoretiske og eksistentielle perspektiver.

  Læs mere

 • Ledergruppen

  Ledergruppen

  Sætter fokus på vigtigheden af at få ledergrupper til at fungere. Det er specielt vigtigt når organisationer står overfor massive udfordringer, der sætter ledere under pres og udfordrer dem både som ledere og som mennesker.

  Læs mere

 • Anerkendelse i ledelse

  Anerkendelse i ledelse

  Kritisk reflekterende bog om en af tidens mest populære ledelsesmetoder. I bogen undersøges begrebet anerkendelse i krydsfeltet mellem filosofi, psykologi, sociologi og ledelse. Forskellige teoretiske retninger bringes i spil, bl.a. socialkonstruktionisme, postmodernisme, systemisk teori, psykodynamisk psykologi og ikke mindst tilknytningsteori.

  Læs mere